Workshop van Bier tot Brood voor bedrijven

Beschrijving

Ook met uw bedrijf kunt u een workshop bij ons volgen. Op interactieve wijze maakt uw team of afdeling kennis met hoe reststromen van het bier brouwen grondstof wordt voor brood. De brouwer-bakker neemt u mee naar de wereld van het circulair produceren van bier en brood en u krijgt alles stap voor stap uitgelegd in beeld, taal, geur en smaak.

Op maat

U kunt uw voorkeuren, zoals begin-/eindtijd en data, aan ons doorgeven via onderstaand aanvraagformulier. Wij zullen dan kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Desgewenst maken wij een offerte op maat voor u.


Impressie


  • Kosten: €700,- ex. btw voor 20 deelnemers of €40,- ex btw p.p. met een minimum van 10 deelnemers.*
  • Inclusief: minibierproeverij.
  • Catering voor ontbijt, lunch, borrel en diner mogelijk.**
  • Duur: 1,5 – 2 uur.
  • Capaciteit: min. 10 – max. 20 personen.

Aanvragen


*Kosteloos annuleren kan tot 4 weken vóór de workshopdag. Na deze termijn wordt de helft van het cursusgeld gerestitueerd. Bij afmelding vanaf 2 weken van tevoren vindt er geen restitutie plaats. Mocht er sprake zijn van een onvoorziene situatie waardoor de workshop uitvalt, wordt u zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Het workshopgeld wordt dan gerestitueerd of we spreken een nieuwe datum af. Het gebruik van alle materialen en apparaten tijdens de workshop is geheel op eigen risico.

**Uw maaltijd wordt met liefde bereid door ons eigen cateringbedrijf CHIN. NED. REST. circulaire catering & take away. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw dieetwensen. Echter is het in een kleinschalige productiekeuken niet mogelijk om maaltijden volledig allergenenvrij te bereiden, daar wij geen garantie kunnen bieden dat er geen sporen van bepaalde bestanddelen in onze producten kunnen zitten. Wel dragen we er zorg voor om producten en keukengereien tijdens het bereiden van maaltijden voor eters met allergieën apart te houden van producten en keukengereien gebruikt voor maaltijden zonder allergieënopgaaf. Daardoor is uw maaltijd altijd “arm” in de allergenen waarvoor jij gevoelig bent.

Advertenties