Workshop Brouwen

Beschrijving

Ben jij nieuwsgierig naar hoe je thuis een lekker biertje kunt brouwen, maar wil je niet gelijk honderden euro’s uitgeven aan spullen waarmee je later misschien niets meer doet? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. In 5 uurtjes brouw je op ambachtelijke wijze een biertje. Je werkt met gemoute granen en hopbellen of -korrels, dus niet met extracten. Aan het eind voeg je de gist toe. Je krijgt een goed verzorgde lunch en een minibierproeverij. Na ongeveer twee weken is je bier uitgegist en gebotteld en kan je het komen ophalen of laten opsturen tegen een vergoeding. Je bier wordt maximaal 1 maand bewaard.

Beschikbare data

Kijk op www.brakkerij.nl of vraag aan via info@brakkerij.nl


  • Kosten: €70,- p.p.*
  • Minimaal aantal deelnemers: 4
  • Aanmelden: kijk op www.brakkerij.nl of vraag aan via info@brakkerij.nl.

*Kosteloos annuleren kan tot 2 weken vóór de workshopdag. Na deze termijn wordt de helft van het cursusgeld gerestitueerd. Bij afmelding vanaf 2 dagen van tevoren vindt er geen restitutie plaats. Je kan ook, in overleg, een plaatsvervanger sturen. Mocht er sprake zijn van een onvoorziene situatie waardoor een workshop uitvalt, wordt je zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Je workshopgeld wordt dan teruggestort of we spreken een nieuwe datum af. Het gebruik van alle materialen en apparaten tijdens de workshop is geheel op eigen risico.

**Jouw lunch wordt met liefde bereid door ons eigen cateringbedrijf. proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw dieetwensen. Echter is het in een kleinschalige productiekeuken niet mogelijk om maaltijden volledig allergenenvrij te bereiden, daar wij geen garantie kunnen bieden dat er geen sporen van bepaalde bestanddelen in onze producten kunnen zitten. Wel dragen we er zorg voor om producten en keukengereien tijdens het bereiden van maaltijden voor eters met allergieën apart te houden van producten en keukengereien gebruikt voor maaltijden zonder allergieënopgaaf. Daardoor is jouw maaltijd altijd “arm” in de allergenen waarvoor jij gevoelig bent.