Workshop Brouwen & Bakken

Beschrijving

In deze workshop ervaar je hoe het brouwen en het bakken naadloos in elkaar overgaan. In slechts een dag maak je op ambachtelijke wijze, met mout en hop, een biertje en met de gebruikte granen bierbostelbroden volgens beproefde recepten van De Brakkerij. Tussendoor is er lunch en een minibierproeverij. Na ongeveer twee weken is jouw bier uitgegist en gebotteld en kan je het komen ophalen of laten opsturen tegen een vergoeding. Je bier wordt maximaal 1 maand bewaard. Het brood neem je aan het einde van de workshopdag al mee.

Beschikbare data

Kijk op www.brakkerij.nl of vraag aan via info@brakkerij.nl


  • Kosten: €90,- p.p.*
  • Minimaal aantal deelnemers: 4
  • Aanmelden: Kijk op www.brakkerij.nl of vraag aan via info@brakkerij.nl.

*Kosteloos annuleren kan tot 2 weken vóór de workshopdag. Na deze termijn wordt de helft van het cursusgeld gerestitueerd. Bij afmelding vanaf 2 dagen van tevoren vindt er geen restitutie plaats. Je kan ook, in overleg, een plaatsvervanger sturen. Mocht er sprake zijn van een onvoorziene situatie waardoor een workshop uitvalt, wordt je zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Je workshopgeld wordt dan teruggestort of we spreken een nieuwe datum af. Het gebruik van alle materialen en apparaten tijdens de workshop is geheel op eigen risico.

**Jouw lunch wordt met liefde bereid door ons eigen cateringbedrijf. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw dieetwensen. Echter is het in een kleinschalige productiekeuken niet mogelijk om maaltijden volledig allergenenvrij te bereiden, daar wij geen garantie kunnen bieden dat er geen sporen van bepaalde bestanddelen in onze producten kunnen zitten. Wel dragen we er zorg voor om producten en keukengereien tijdens het bereiden van maaltijden voor eters met allergieën apart te houden van producten en keukengereien gebruikt voor maaltijden zonder allergieënopgaaf. Daardoor is jouw maaltijd altijd “arm” in de allergenen waarvoor jij gevoelig bent.